Sunday, September 22, 2024
Home » Γκούλα: «Kρατάμε τον βαθμό, θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

Γκούλα: «Kρατάμε τον βαθμό, θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

0 comments

Την άποψη πως ο Απόλλων μπορούσε και να κερδίσει, αλλά και να χάσει από τον Άρη εξέφρασε ο Αντριάν Γκούλα, ο οποίος τόνισε πως οι κυανόλευκοι κρατάνε τον βαθμό. «Τα αποτελέσματα θα έρθουν», είπε με αισιοδοξία.

Όσα δήλωσε ο Αντριάν Γκούλα:

Αρχικά είπε: «Ξεκινήσαμε καλά, προσπαθήσαμε να ανοίξουμε χώρους, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ με τόσες φάσεις. Παίζαμε με ένα μεγάλο αντίπαλο και τον σεβόμαστε. Μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά και να χάσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε».

Για το ματς: «Νομίζω ότι ήταν καλό παιχνίδι, ανοιχτό. Ήμασταν καλοί στην άμυνα και στην οργάνωση. Είχαν και οι αντίπαλοι και εμείς ευκαιρίες. Κρατάμε τον ένα βαθμό. Πρέπει να είμαστε πιο παραγωγικοί στην επίθεση. Είναι δυσάρεστο ότι χάσαμε τον Μάρκες στο δεύτερο λεπτό».

Για τον Μάρκες: «Προς το παρών δεν έχω κάποια ενημέρωση. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες είναι ένας τραυματισμός στον ώμο».

Αν η εμφάνιση θα αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια: «Θα έρθουν και τα αποτελέσματα με την καλή απόδοση. Ο Μπουαγκάρντ έπαιξε σαν εξτρέμ, ενώ είναι συνηθισμένος στο κέντρο. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More