Sunday, September 22, 2024
Home » Αυγουστή: «Κάτι πρέπει να γίνει μετά το αποψινό» – Δημοσθένους: «Αυτή τη στιγμή δεν φεύγει ο Σωφρόνης»

Αυγουστή: «Κάτι πρέπει να γίνει μετά το αποψινό» – Δημοσθένους: «Αυτή τη στιγμή δεν φεύγει ο Σωφρόνης»

0 comments

Αμέσως μετά το 1-1 της Καρμιώτισσαςμε την Ομόνοια 29ης Μαΐου, μίλησαν κατά σειρά ο προπονητής της και ο πρόεδρός της, Σωφρόνης Αυγουστή και Σταύρος Δημοσθένους, αντιστοίχως, μιλώντας για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο πρώτος την Εθνική Κύπρου.

Ο Κύπριος τεχνικός είπε αρχικά για το ματς: «Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία, στόχος ήταν η νίκη. Πετύχαμε γκολ στο τέλος, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πάρει τη νίκη αλλά δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα αναλάβει την Εθνική Ομάδα: «Θα δούμε τι θα γίνει. Το χειρίζεται ο πρόεδρος (σ.σ.: Σταύρος Δημοσθένους). Πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις μετά το αποψινό».

Ακολούθως πήρε τον λόγο ο Δημοσθένους: «Όλους τους έχει επηρεάσει (σ.σ.: το ενδιαφέρον της Εθνικής για τον Αυγουστή), φαίνεται επηρέασε και τον προπονητή. Ο Σωφρόνης είναι προπονητής της Καρμιώτισσας και αυτός που τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει. Η απόφαση μου αυτή την στιγμή είναι ότι δεν φεύγει από την Καρμιώτισσα».

Για το παιχνίδι δήλωσε: «Θέλαμε τη νίκη, η ομάδα δεν πήρε τόσο σοβαρά το παιχνίδι. Υπήρχαν και κάποιες ανασφάλειες, κάποιοι δεν δίνουν το 100%. Σήμερα θα παρθούν αποφάσεις, δεν θα συνεχιστεί αυτή η εικόνα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More