Friday, September 20, 2024
Home » Απόλλων: Ο Μπουαγκάρντ δεν το χάνει με τίποτα!

Απόλλων: Ο Μπουαγκάρντ δεν το χάνει με τίποτα!

0 comments

Στον Απόλλωνα, η προετοιμασία για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση, φθάνει στην κορύφωσή της. Ο Αντριάν Γκούλα καταλήγοντας στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, θα δουλέψει και σήμερα στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Σλοβάκος τεχνικός δεν υπολογίζει μόνο τους Ντιονέ, που ανεβάζει ρυθμό και Άδωνη. Διαθέσιμος είναι ο Λέουβενμπεργκ, που θα υπερασπιστεί την εστία του Απόλλωνα.

Ο Μπουαγκάρντ, ίσως ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δηλώνει «παρών» στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν χάνει με τίποτα το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Γάλλος επιτελικός μέσος, κρίνεται ως παίκτης – κλειδί, ικανός να κάνει τη διαφορά οδηγώντας τον Απόλλωνα στη νίκη. Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Ντ’ Αλμέιδα, που αποβλήθηκε στο ματς της πρεμιέρας, αυτός θα είναι ένας εκ των Κυριάκου και Βαϊσμπέκ. Οι δυο τους διεκδικούν με ίσες πιθανότητες τη θέση στη μεσαία γραμμή.

Εξάλλου, οι κυανόλευκοι διευθέτησαν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», την προσεχή Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου. Με αυτό τον τρόπο θα καλύψουν το κενό της διακοπής, διατηρώντας τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More