Wednesday, October 9, 2024
Home » Απόλλων: Οι πρώτες ρωγμές και η ανησυχία

Απόλλων: Οι πρώτες ρωγμές και η ανησυχία

0 comments

Ο Απόλλων αντιμετωπίζει ήδη σημαντικές προκλήσεις στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με τις μεγάλες αστάθειες στην απόδοση να αναδεικνύονται ως το βασικό πρόβλημα. Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή, οι απώλειες βαθμών από την ΑΕΚ, την Καρμιώτισσα και η ισοπαλία με τον Άρη έχουν δημιουργήσει ανησυχίες για το μέλλον.

Το τρίποντο στα χαρτιά απέναντι στην ΑΕΛ, δεν μπορεί να καλύψει τα κενά, την ίδια ώρα που οι τραυματισμοί έχουν επιτείνει την κατάσταση. Ο προπονητής, Αντριάν Γκούλα, καλείται να βρει λύσεις ώστε να ανακόψει την πτώση της ομάδας, αφού ήδη χάθηκε πολύτιμο έδαφος από την κορυφή. Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε εννοείται πως δεν αποπροσανατολίζει κανέναν στο κυανόλευκο στρατόπεδο, καθώς η τάση που διαμορφώνεται στην απόδοση απαιτεί σοβαρές διορθωτικές κινήσεις.

Η πίεση αυξάνεται, και οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι αρκούντως διαφωτιστικές για την πορεία της ομάδας. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τις Ομόνοια 29Μ, Ομόνοια Αραδίππου που θα αποτελέσουν «ζέσταμα» πριν από τα απανωτά ντέρμπι (ΑΠΟΕΛ, Πάφος FC, Ομόνοια).

Ο Απόλλων ανακοίνωσε ότι ο Ντανίλο Σπόλιαριτς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον γλουτό, ενώ ο Άνχελο Σαγάλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί. Ο Μπρούνο Σάντος, έχοντας συμπληρώσει κάρτες, θα αγωνιστεί την 7η αγωνιστική με την Ομόνοια 29Μ, αλλά θα απουσιάσει από την 8η αγωνιστική με την Ομόνοια Αραδίππου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More