Friday, October 4, 2024
Home » Απόλλων: Μάχη για τη διατήρηση της δυναμικής του

Απόλλων: Μάχη για τη διατήρηση της δυναμικής του

0 comments

Μετά τις πρόσφατες επιτυχίες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ο Απόλλων δείχνει πως βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι. Στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα, που θα παραταχθεί με νέο προπονητή, οι κυανόλευκοι στοχεύουν σε εμφάνιση που θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική τους, διευρύνοντας αυτομάτως τον ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου.

Η αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα του Αντριάν Γκούλα να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό της, εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες της αντιπάλου, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη συνοχή και την ένταση που της εξασφάλισαν τις πρόσφατες νίκες.
Ωστόσο, τα προβλήματα τραυματισμών δημιουργούν πονοκέφαλο στον τεχνικό του Απόλλωνα.

Οι μυϊκοί τραυματισμοί των Μαλεκκίδη και Μπολί περιορίζουν τις επιλογές του, ενώ ο Ντ’ Αλμέιδα παραμένει αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, εκτός μάχης βρίσκονται οι Χάμπος Κυριάκου, Αρτυματάς, Μάρκες και Ντιονέ, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Παρά τις σημαντικές απουσίες, οι κυανόλευκοι φιλοδοξούν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες με ακόμη μια νίκη, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της 6ης στροφής του πρωταθλήματος. Στόχος είναι να διατηρήσουν τη σταθερότητα και να ενισχύσουν την ψυχολογία τους, ώστε να επιστρέψουν με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του μαραθωνίου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More