Friday, September 20, 2024
Home » Απόλλων: Δένει το γλυκό στην άμυνα με Ντε Μάρκο

Απόλλων: Δένει το γλυκό στην άμυνα με Ντε Μάρκο

0 comments

Ο Απόλλων βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε νέα σημαντική ενίσχυση, καθώς ο Βερνόν ντε Μάρκο, έμπειρος και πολυδιάστατος αμυντικός με καταγωγή από την Αργεντινή και σλοβακική υπηκοότητα, είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα, όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα Goal.com.cy. Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εάν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιο, ο Ντε Μάρκο θα υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο και θα φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ο 32χρονος αμυντικός διαθέτει αξιοσημείωτη καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στη θέση του αριστερού μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός, δείχνοντας την ευελιξία και την ικανότητά του να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ομάδας του. Με 173 συμμετοχές, 15 γκολ και 12 ασίστ στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου πέρασε δύο περιόδους (2016-2017 και 2019-2023), καθώς και 23 συμμετοχές στη Χάτα FC των ΗΑΕ την περασμένη σεζόν, ο Ντε Μάρκο φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία από διαφορετικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, έχει αφήσει το στίγμα του και σε διεθνές επίπεδο, με 10 συμμετοχές με την Εθνική Σλοβακίας, όπου μάλιστα πέτυχε και το μοναδικό του γκολ στο ντεμπούτο του κόντρα στη Μάλτα. Η άφιξή του στον Απόλλωνα, σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού Τόμας Λαμ, αναμένεται να προσδώσει σταθερότητα και δύναμη στην αμυντική γραμμή της ομάδας, αυξάνοντας τις προσδοκίες για μια επιτυχημένη σεζόν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More