Saturday, October 12, 2024
Home » Απόλλων: Γεμίζει με την επανέναρξη και καμιά δικαιολογία…

Απόλλων: Γεμίζει με την επανέναρξη και καμιά δικαιολογία…

0 comments

Οι δύο ήττες σε πέντε αγώνες, είναι πολλές για τον Απόλλωνα. Ο απολογισμός στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν ο αναμενόμενος. Γι’ αυτό, με την επανέναρξη των υποχρεώσεων, από τη στιγμή που η ομάδα θα μετρήσει επιστροφές παικτών (Αρτυματάς, Μπολί και κατά πάσα πιθανότητα των Σπόλιαριτς, Μαλεκκίδης) και θα γεμίσει από επιλογές, δεν μπορεί να υπάρχει καμιά δικαιολογία.

Ο Αντριάν Γκούλα, που μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα μπήκε μεγαλύτερη πίεση προς το πρόσωπό του, θα αναζητήσει τις λύσεις και τον τρόπο για να οδηγήσει τον Απόλλωνα ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Ακολουθούν δύο αγώνες με Ομόνοια 29ης Μαΐου στο Στάδιο «Αλφαμέγα» και Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας, στους οποίους το απόλυτο των βαθμών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Πόσο μάλλον όταν ακολουθούν τρία ντέρμπι στη σειρά. Μέχρι στιγμής από τους κυανόλευκους έλειψε η σταθερότητα σε εμφανίσεις και κυρίως αποτελέσματα. Είχαν αρκετούς τραυματισμούς που τους επηρέασαν, όμως για μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να αποτελούν δικαιολογία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More