Friday, October 25, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Όταν η μπάλα δεν χαρίζει τίποτα

ΑΠΟΕΛ: Όταν η μπάλα δεν χαρίζει τίποτα

0 comments

Σε μια βραδιά όπου το ποδόσφαιρο απέδειξε την αμείλικτη φύση του, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε πικρή ήττα με 0-1 από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα της Λευκωσίας κυριάρχησε σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού, αλλά οι προσπάθειές της δεν απέδωσαν καρπούς, με αποτέλεσμα να παραμείνει στον ένα βαθμό από την πρεμιέρα με τη Σάμροκ Ρόβερς (1-1). Η χθεσινή ήττα έρχεται ως σκληρό μάθημα για το σύνολο του Χιμένεθ, που είδε τις ευκαιρίες να χάνονται και πλέον την προσπάθεια για πρόκριση να δυσκολεύει.

Η υπεροχή του ΑΠΟΕΛ ήταν εμφανής, όπως αποδεικνύεται από τα στατιστικά του αγώνα: 63% κατοχή, 21 τελικές προσπάθειες, 80 επιθέσεις και 91% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις. Ωστόσο, παρά την κυριαρχία σε αριθμούς, οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Σε αντίθεση, οι Βόσνιοι εκμεταλλεύθηκαν μια στατική φάση στο 63ο λεπτό, με φάουλ του Σάβιτς που χωρίς καμία παρέμβαση κατέληξε στα δίχτυα, αφήνοντας τον Μπέλετς… αμήχανο.

Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με ψυχή και πείσμα, αλλά η απογοήτευση ήταν εμφανής, ειδικά όταν ακυρώθηκε το γκολ του Πέτροβιτς στο 24ο λεπτό μετά από χρήση του VAR. Η ομάδα συνέχισε να έχει την υπεροχή, και στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε τουλάχιστον πέντε ευκαιρίες στο τελευταίο ημίωρο για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η στατιστική εικόνα του παιχνιδιού αφήνει λίγες αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο κυρίαρχος του ματς: 480 επιτυχημένες μεταβιβάσεις από τις 530 συνολικά για τον ΑΠΟΕΛ, σε σύγκριση με μόλις 117 από τις 165 για τους Βόσνιους. Οι επιθέσεις ήταν συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, ενώ η ομάδα του Χιμένεθ ανέκτησε 32 μπάλες, αποδεικνύοντας την επιμονή της στο παιχνίδι.

Όμως, το ποδόσφαιρο, με την ιδιαιτερότητά του, τιμωρεί εκείνους που δεν εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους. Και ο ΑΠΟΕΛ βίωσε αυτή τη σκληρή πραγματικότητα. Το ταξίδι στη φάση των ομίλων συνεχίζεται, αλλά η πρόκληση γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, καθώς οι ελπίδες μειώνονται αφού στα δύο πρώτα ματς απέναντι σε υποδεέστερες αντιπάλους, δεν κατάφερε να κερδίσει.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More