Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Υπομονή και ψυχραιμία, τα συστατικά προς το τρίποντο

ΑΠΟΕΛ: Υπομονή και ψυχραιμία, τα συστατικά προς το τρίποντο

0 comments

Σαν μια μαγευτική συμφωνία που ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς και βρήκε τον τελικό της ρυθμό, ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στη σκηνή της Καρμιώτισσας και έπαιξε την τέλεια μελωδία, κερδίζοντας με 3-0. Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να άφησε κάποιες ανησυχίες, με τις ευκαιρίες να χάνονται και την ομάδα να ψάχνει ρυθμό, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια παράσταση για έναν ρόλο – και αυτόν τον ρόλο τον υποδύθηκε ιδανικά ο Ελ Αραμπί, ο οποίος με δύο καθοριστικά γκολ μέσα σε πέντε λεπτά έδειξε γιατί αποτελεί την αιχμή του δόρατος της επίθεσης του ΑΠΟΕΛ. Το τρίτο γκολ του Σαρφό πρόσθεσε την τελική πινελιά σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο ΑΠΟΕΛ κρατάει από το ματς αυτό την υπομονή και τη ψυχραιμία που έδειξε καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ελ Αραμπί έλαμψε ως σκόρερ, με το πρώτο του γκολ να έρχεται από μια πανέμορφη σέντρα του Κιντίγια στο 62’, ενώ το δεύτερο έδειξε την ποιότητα και την ψυχραιμία του Μαροκινού, καθώς γύρισε ωραία και πλάσαρε άψογα τον Επασί. Ο Δώνης επίσης έδειξε σημαντική βελτίωση στον αγώνα και η ενεργητικότητά του ήταν αξιοσημείωτη. Η ενεργητικότητα του Δώνη στο γήπεδο βοήθησε τον ΑΠΟΕΛ να διατηρήσει την πίεση και να επιβάλει τον ρυθμό του παιχνιδιού, ενώ η κινητικότητα και η διάθεση του να συμμετέχει σε κάθε φάση ήταν σαφώς θετικά σημεία.

Ωστόσο, υπάρχουν και σημεία που χρειάζονται βελτίωση καθώς στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα παρουσίασε αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων και δυσκολεύτηκε να “σπάσει” την αμυντική γραμμή της Καρμιώτισσας. Αν και ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή, του έλειψε η δημιουργικότητα και η ταχύτητα στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Η κριτική μπορεί να επικεντρωθεί στην ανάγκη να παρουσιάσει πιο σταθερή εικόνα και περισσότερη αποτελεσματικότητα από το ξεκίνημα του αγώνα. Η ποιότητα είναι εκεί, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά, αλλά χρειάζεται διάρκεια και συνέπεια. Από αύριο η προσοχή της ομάδας του Ζοζέ Ντομίνγκες στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα της επερχόμενης Τετάρτης (18/9) απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More