Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ/Σαρφό: Ταξιδεύει μόνο στη μία από τις τέσσερις χώρες των υποψηφίων αντιπάλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ

ΑΠΟΕΛ/Σαρφό: Ταξιδεύει μόνο στη μία από τις τέσσερις χώρες των υποψηφίων αντιπάλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ

0 comments

Τον νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία) – Τσέλιε (Σλοβενία) θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την προϋπόθεση φυσικά ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα υπερκεράσουν το εμπόδιο της Πετροκούμπ Μολδαβίας.

Εάν τα καταφέρουν οι πρωταθλητές να προκριθούν, δεν θα έχουν στη διάθεση του στο εκτός έδρας παιχνίδι τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Ο Γκανέζος μέσος λόγω περιορισμού δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε στη Σλοβακία, ούτε στη Σλοβενία, καθώς και οι δύο χώρες είναι στη Ζώνη Σέγκεν.

Στο ενδεχόμενο αποκλεισμού από την Πετροκούμπ ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Δε Νιου Σεντς (Ουαλία).Εφόσον προκριθούν οι Ούγγροι ο Σαρφό πάλι θα βρίσκεται στο απουσιολόγιο για την εκτός έδρας αναμέτρηση. Αντίθετα, θα έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει στην Ουαλία εάν βρεθεί στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ η Δε Νιου Σεντς.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More