Sunday, September 29, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Γερή υποψηφιότητα για ενδεκάδα ο Ντβάλι!

ΑΠΟΕΛ: Γερή υποψηφιότητα για ενδεκάδα ο Ντβάλι!

0 comments

Η ατάκα του Νεκτάριου Πετεβίνου λίγο πριν από την αναχώρηση της πτήσης του ΑΠΟΕΛγια τη Μολδαβία, δημιουργεί νέα δεδομένα αναφορικά με το αρχικό σχήμα του αυριανού επαναληπτικού με την Πετροκούμπ.

«Ο Ντβάλι συμμετείχε κανονικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις και γι’ αυτό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών. Με δεδομένο ότι απόψε είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση στο Στάδιο Ζίμπρου, άρα άλλη μία για τον Γεωργιανό, γίνεται κατανοητό πως όχι μόνο δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στην αποστολή, μα θέτει και γερή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Πετεβίνος δήλωσε: «Θέλουμε να δείξουμε σοβαρότητα. Δεν πρέπει να υποτιμάς όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες. Να πάμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Πάμε στη Μολδαβία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε προμηθευτεί 400 εισιτήρια, θεωρώ ότι θα εξαντληθούν».

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise