Sunday, September 22, 2024
Home » Ανόρθωση: Χαμογέλασε, την πιο κατάλληλη ώρα!

Ανόρθωση: Χαμογέλασε, την πιο κατάλληλη ώρα!

0 comments

Επιτέλους, χαμογέλασε! Πάνω που είχαν αρχίσει να τη… ζώνουν μαύρα φίδια, τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο, η Ανόρθωση πέτυχε μια σπουδαία νίκη (1-0) κόντρα στην Ομόνοια, δείχνοντας σημάδια ζωής. Την πιο κατάλληλη ώρα και πριν προλάβουν να βυθιστούν στην εσωστρέφεια, οι κυανόλευκοι πανηγύρισαν το πρώτο τους φετινό τρίποντο μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Σκόρερ για την προσφυγική ομάδα ήταν ξανά ο Ράφα Λόπες, ο οποίος έχει σκοράρει και τα τρία φετινά γκολ της «Κυρίας» και όλα με το κεφάλι!

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννος Οκκάς και οι παίκτες του θα θελήσουν να κτίσουν σε αυτή τη νίκη, γνωρίζοντας πως τα προβλήματα παραμένουν πολλά. Το τρίποντο, ωστόσο, επί της Ομόνοιας είναι σπουδαίο για τη ψυχολογία τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. «Ήταν μια νίκη ψυχολογίας που τόσο χρειαζόμασταν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κύπριος προπονητής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ανόρθωση δεν έθελξε με την απόδοση της, έκανε όμως τα απολύτως απαραίτητα για μια νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που ερχόταν με φόρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκμεταλλεύτηκε το υπέρ της μομέντουμ μετά την αποβολή του Στεπίνσκι, βρήκε το πολυπόθητο γκολ που ήθελε σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης (45’+8).

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι αμύνθηκαν πολύ σωστά και έψαξαν τους χώρους στην αντεπίθεση, ενώ θα μπορούσαν μάλιστα, να είχαν σκοράρει και δεύτερο γκολ από μια τέτοια. Δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την περιοχή του Ζίφκοβιτς, ο οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός, βάζοντας το δικό του (μεγάλο) λιθαράκι για το τρίποντο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More