Wednesday, October 16, 2024
Home » Ανόρθωση: Το «μπολ μπόι» σε ρόλο πρωταγωνιστή

Ανόρθωση: Το «μπολ μπόι» σε ρόλο πρωταγωνιστή

0 comments

Ένας από τους εφτά ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν πάρει τη φανέλα βασικού της Ανόρθωσης στο… σπίτι τη φετινή σεζόν είναι ο Ανδρέας Χρυσοστόμου. Ο Γιάννης Οκκάς, εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον Κύπριο μέσο, ο οποίος για την ώρα δικαιώνει και με το παραπάνω τον προπονητή του. Ο 23χρονος διεθνής έπαιξε βασικός και στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και σχεδόν σε κάθε αγώνα περνά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Το παιδάκι που συνόδευσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ιστορική αναμέτρηση της «Μεγάλης Κυρίας» με την Ίντερ (3-3) για το Τσάμπιονς Λιγκ το 2008 μεγάλωσε. Ηλικιακά, μα κυρίως αγωνιστικά. Το πρώτο δείγμα γραφής επιβεβαιώνει ότι είναι πιο ώριμος από ποτέ για ν’ αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, πριν ανοίξει τα «φτερά» του για την Ιταλία, σε ηλικία 15 ετών.

Επέστρεψε στην Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2020 για να τεθεί υπό τις οδηγίες του παιδικού του ινδάλματος, του Τιμούρ Κετσπάγια, όμως περιορίστηκε σε ρόλο αναπληρωματικού. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε εννέα συμμετοχές στην ενδεκάδα, εκ των οποίων οι έξι στο τελευταίο δίμηνο, όταν βγήκαν στον αφρό τα πολλά προβλήματα και οι αποχωρήσεις παικτών μέσω προσφυγών.

Η οικονομική στενότητα στον προγραμματισμό της «Μεγάλης Κυρίας» τη φετινή σεζόν άνοιξε τον δρόμο στον Χρυσοστόμου και αυτός δηλώνει αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση λήγει στο τέλος τη σεζόν και ήδη μεταφέρθηκε η επιθυμία από την ομάδα της Αμμοχώστου για επέκταση της συνεργασίας.

«Θέλουμε να τον κρατήσουμε και θα καλεστεί για επαφές. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το νέο διοικητικό συμβούλιο και θα προχωρήσουν όλα», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Χριστόφορος Μιχαηλούδης. Το υφιστάμενο συμβόλαιο του Χρυσοστόμου προνοεί απολαβές περίπου 70.000 ευρώ ετησίως και οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να τον «δέσουν» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» προσφέροντας μακροχρόνιο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους σε λογικά πλαίσια.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More