Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Πατάει γκάζι για φορ και μέσο

Ανόρθωση: Πατάει γκάζι για φορ και μέσο

0 comments

Διπλό μετεγγραφικό «χτύπημα» από την Ανόρθωση το τελευταίο σαρανταοκτάωρο. Η «Μεγάλη «Κυρία» ανακοίνωσε αρχικά την απόκτηση του 21χρονου Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ΑΕΚ Αθηνών, και χθες το απόγευμα έντυσε στα κυανόλευκα τον Δημήτρη Θεοδώρου.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, και έβαλε υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου. Έτσι, η Ανόρθωση έφθασε τις 13 προσθήκες και έπεται συνέχεια.

Οι επόμενες κινήσεις στη… σκακιέρα του προγραμματισμού από την ομάδα της Αμμοχώστου θα αφορούν στην απόκτηση επιθετικού και μέσου, ενώ υπό προϋποθέσεις θα προκύψει ενίσχυση με ακραίο επιθετικό.

Για την ώρα, στο ρόστερ είναι κατειλημμένες 16 από τις 17 διαθέσιμες θέσεις ξένων και κοινοτικών, όμως σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Κάργας (θα επιστρέψει αρχές Δεκεμβρίου) και οι… φευγάτοι Μουσοντά και Τσίκο. Ο τελευταίος σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» αποτελεί ξένο σώμα, αφού δεν προπονείται καν ατομικά στο «Αντώνης Καρράς».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More