Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Ο Θεοδώρου θέλει και περιμένει τον ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Ο Θεοδώρου θέλει και περιμένει τον ΑΠΟΕΛ

0 comments

Άλλες τρεις με τέσσερις μετεγγραφές θα κάνει η Ανόρθωση για να ολοκληρώσει το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν. Οι κυανόλευκοι -εκτός απροόπτου- θα πάρουν με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Αθηνών τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο. Απ’ εκεί και πέρα, κινούνται στο μετεγγραφικό «παζάρι» για άλλες τρεις μετεγγραφές, τουλάχιστον.

Επιθετικός, εξτρέμ και μέσος με ικανότητα να παίξει ως ανασταλτικός και δημιουργικός μέσος είναι οι επιθυμίες του Γιάννη Οκκά και εντείνονται οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός. Η περίπτωση του Δημήτρη Θεοδώρου απασχολεί και μάλιστα αρκετά την ομάδα της Αμμοχώστου. Άλλωστε, το παραδέχθηκαν δημόσια οι άνθρωποι της «Μεγάλης Κυρίας», δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Χριστόφορου Μιχαηλούδη.

Για να ντυθεί στα κυανόλευκα ο Αραδιππιώτης ακραίος επιθετικός θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ. Η Ανόρθωση μετέφερε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον της και διαμήνυσε πως η πόρτα του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με την προϋπόθεση πως θα τη διαβεί ως ελεύθερος. Εφόσον, λοιπόν, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πάρει την ελευθέρας του από τους γαλαζοκίτρινους, το πιθανότερο θα ντυθεί στα κυανόλευκα της Ανόρθωσης, αφού και ο ίδιος βλέπει «ζεστά» την προοπτική της «Μεγάλης Κυρίας», όπου εκτιμά πως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More