Friday, October 18, 2024
Home » Ανόρθωση: «Καλούμε την ΑΕΚ να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να βρούμε λύσεις με οποιοδήποτε κόστος»

Ανόρθωση: «Καλούμε την ΑΕΚ να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να βρούμε λύσεις με οποιοδήποτε κόστος»

0 comments

Ανώφελη και χωρίς ουσία χαρακτηρίζει η διοίκηση της Ανόρθωσης την ανταλλαγή οπαδικών γεγονότων προς απάντηση της ΑΕΚ μετά τους βανδαλισμούς στα γραφεία του πρόεδρου των κιτρινοπράσινων, Άντρου Καραπατάκη. Σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Αμμοχώστου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο κάθε πράξη βίας και οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων. Σημειώνει πως η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων δεν είναι η λύση, αλλά μεταφέρει τη βία ανεξέλεγκτα σε άλλους χώρους και καλεί τη διοίκηση της ΑΕΚ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύσεις με οποιοδήποτε κόστος.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να τοποθετηθεί σε σχέση με το τελευταίο συμβάν που συνέβη χθες το βράδυ στα γραφεία του προέδρου της ΑΕΚ με την αναγραφή υβριστικών συνθημάτων, στα οποία πληροφορηθήκαμε μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το σωματείο της Λάρνακας.

Κατ’ αρχήν καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο κάθε πράξη βίας και της οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων. Η οπαδική βία και ο σύγχρονος χουλιγκανισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο μέχρι σήμερα η πολιτεία δεν κατάφερε να το καταπολεμήσει. Σε προηγούμενες τοποθετήσεις μας αναφέραμε πολλάκις ότι το φαινόμενο αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στην κοινωνία και υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα αναγκαία μέτρα όπως αναφέρει και η ΑΕΚ στην ανακοίνωση της. Η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων δεν είναι η λύση. Με αυτό το μέτρο η βία μεταφέρεται ανεξέλεγκτα σε άλλους χώρους που είναι αδύνατο να υπάρχει προστασία και ασφάλεια για τους πολίτες που τυχαία θα βρεθούν εκεί.

Επιπρόσθετα για την ανακοίνωση της ΑΕΚ, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που γίνεται έρμαιο στις ορέξεις των λίγων, αλλά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Επίσης είναι ανώφελο και χωρίς ουσία να γίνεται μέσω ανακοινώσεων ανταλλαγή οπαδικών γεγονότων, κάτι που εμείς ως Ανόρθωση ποτέ δεν το κάναμε και ούτε θα αναφερθούμε ποτέ επίσημα σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και συμβάντα που συνέβησαν από τις δύο πλευρές, αρχής γενομένης με την βεβήλωση μνημείου νεκρού μας οπαδού.

Εμείς με τον πλέον επίσημο τρόπο, καλούμε την επίσημη ΑΕΚ, με την οποία εδρεύουμε προσωρινά στην ίδια πόλη, να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να βρούμε τις λύσεις με οποιοδήποτε κόστος.

Πρώτιστος στόχος της νέας διοίκησης είναι η καταπολέμηση της βίας σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και να γίνονται οι αγώνες σε γεμάτα γήπεδα με ασφάλεια.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More