Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Έβαλε στο μάτι ένα… φυντάνι του Σπιλέφσκι

Ανόρθωση: Έβαλε στο μάτι ένα… φυντάνι του Σπιλέφσκι

0 comments

Ένα… φυντάνι του Αλεξέι Σπιλέφσκι έβαλε στο μάτι η Ανόρθωση. Πριν από πέντε χρόνια ο σημερινός προπονητής του Άρη εντόπισε το ταλέντο του Αρτούρ Σουσενάτσεφ και τον προώθησε στην πρώτη ομάδα της Καϊράτ. Ο διεθνής Καζάκος επιθετικός συνεργάστηκε με τον Σπιλέφσκι για περισσότερο από δύο χρόνια και μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2020.

Ο 26χρονος Σουσενάτσεφ αγωνιζόταν στην Καϊράτ (126 συμμετοχές, 46 γκολ και 14 ασίστ), μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, όταν η Χάποελ Μπερ Σεβά πλήρωσε 230 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει. Στην ισραηλινή ομάδα, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 19 εμφανίσεις και έχει σκοράρει δύο γκολ. Στην τρέχουσα σεζόν συμμετείχε σε τρεις αγώνες στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε επειδή η ομάδα έχει περισσότερους ξένους απ’ ότι δικαιούται. Ο Οκκάς θεωρεί ότι ο ύψους 1.89 Καζάκος φορ μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση της «Κυρίας» γι’ αυτό και καταβάλλεται προσπάθεια για την απόκτησή του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More