Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΛ: Ο πολυθεσίτης Άβρααμ και ο Κονσταντίνι…

ΑΕΛ: Ο πολυθεσίτης Άβρααμ και ο Κονσταντίνι…

0 comments

Η μετεγγραφή του Αβίβ Άβρααμ στην ΑΕΛ, έχει εξήγηση. Μπορεί να προορίζεται ως κεντρικός μέσος, όμως στην καριέρα του αγωνίστηκε σε πολλές θέσεις. Κλήθηκε και κάλυψε όλες τις θέσεις στον άξονα, αλλά και στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Πολυεργαλείο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής και αναλόγως ο Κρις Κόλμαν θα κρίνει σε ποια θέση θα τον εμπιστευθεί περισσότερο. Από τη στιγμή που αναζητεί κι άλλον ποδοσφαιριστή για τη θέση του κεντρικού μέσου, είναι πολύ πιθανό ο Άβρααμ να κληθεί να καλύψει κι άλλες θέσεις αναλόγως των αναγκών της ομάδας.

Την ίδια ώρα, ο Ουαλός τεχνικός της ΑΕΛ παρουσιάζεται ικανοποιημένος από το έως τώρα δείγμα του Φακούντο Κονσταντίνι. Ενδέχεται το αυριανό φιλικό με την Ανόρθωση, να κρίνει την παρουσία του 24χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ της ομάδας στη νέα σεζόν. Εφόσον ο Κόλμαν ανάψει πράσινο για απόκτησή του, αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρίτιμο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More