Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Τέλος τατυπικά και πιάνει δουλειά ο Ροντέν

ΑΕΚ: Τέλος τατυπικά και πιάνει δουλειά ο Ροντέν

0 comments

Ο Μάρκους Ρoντέν ήρθε χθες στην Κύπρο, πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ολοκλήρωσε την ένταξή του στην ΑΕΚ, φωτογραφήθηκε και ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια. Αφού ξεμπέρδεψε με τις τυπικές διαδικασίες, μπαίνει τώρα στο ζουμί, δηλαδή την αγωνιστική προετοιμασία του για να τεθεί το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του Χουάν Φεράντο.

Ο διεθνής Σουηδός μέσος δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ (κατά πάσα πιθανότητα με αντίπαλο την ουγγρική Πάκσι). Ειδικά έως τις 25 Ιουλίου που θα διεξαχθεί το πρώτο ματς. Όπως και να έχει, η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ θα πιάσει δουλειά για να είναι έτοιμος όσο πιο νωρίς γίνεται.

Άλλωστε πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει τη θέση του αποχωρήσαντα Πέρε Πονς, ενός από τους σημαντικότερους παίκτες του ρόστερ της λήξασας σεζόν. Γι’ αυτό και Φεράντο περιμένει τον Ροντέν πώς και πώς να είναι έτοιμος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More