Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Παλιά αγάπη με δύο διαζύγια

ΑΕΚ: Παλιά αγάπη με δύο διαζύγια

0 comments

Όσο σκαλίζει κάποιος το παρελθόν του Χένινγκ Μπεργκ με την Ομόνοια, αντιλαμβάνεται όλο και καλύτερα τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού της Δευτέρας στο ΓΣΠ. Το όνομα του προπονητή της ΑΕΚ συνδέεται άλλωστε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της προσεχούς αντιπάλου, τουλάχιστον μετά το μιλένιουμ. Ένα πρωτάθλημα, ένα σούπερ καπ και δύο είσοδοι σε φάση ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπήρξαν ωστόσο και οι κακές στιγμές τους. Βλέπετε οι πράσινοι είναι υπεύθυνοι για δύο «διαζύγια» του Νορβηγού κόουτς. Το πρώτο, το εξέδωσαν οι ίδιοι στις 28 Φεβρουαρίου, απόρροια της κακής πορείας τους κατά την περίοδο 2021-22. Όσο για το δεύτερο; Ουσιαστικά η νίκη τους στο ΓΣΠ με 2-0, στις 2 Απριλίου 2023, αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Σκανδιναβού τεχνικού στον πάγκο της Πάφος FC.

Η προϊστορία του πάντως ως αντίπαλος του «τριφυλλιού» είναι μικρή και πλήρως ισορροπημένη. Ήταν στον απέναντι πάγκο άλλες δύο φορές, φορώντας τη φόρμα των γαλάζιων, φεύγοντας θριαμβευτής την πρώτη στο «Στέλιος Κυριακίδης» (3-0) και μετρώντας μία ισοπαλία στη Λευκωσία (0-0).

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More