Thursday, October 17, 2024
Home » Άρης: Στο Δασάκι για να ενισχύσει τη δυναμική κατάκτησης της κορυφής

Άρης: Στο Δασάκι για να ενισχύσει τη δυναμική κατάκτησης της κορυφής

0 comments

Ο Άρης δεν έχει ντέρμπι μπροστά του, αλλά έχει ισχυρό κίνητρο να εξασφαλίσει το τρίποντο για να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι δεν αρέσει στον Αλεξέι Σπιλέφσκι να διαβάζει στα ΜΜΕ (όπως είπε και μετά το νικηφόρο ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια) ότι άλλες ομάδες είναι τα φαβορί για τον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τη δική του.

Γι’ αυτό και απέναντι στον Εθνικό Άχνας την Κυριακή, ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος. Το τρίποντο, το οποίο θα ενισχύσει τη δυναμική της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για την κατάκτηση της κορυφής.

Ο Λευκορώσος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του στο Δασάκι τον αποβλημένο Γιαγκό, ο οποίος θα χάσει το ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Στα μετόπισθεν, βέβαια, κυριαρχεί η μορφή του Βανά Άλβες, ο οποίος όπως ανακοίνωσε χθες ο ΠΑΣΠ, προηγείται στην κατάταξη «χρυσά γάντια» με τέσσερα Clean Sheets.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More