Monday, September 16, 2024
Home » Όταν η άγνοια χαρακτηρίζεται «καραγκιοζιλίκια»…

Όταν η άγνοια χαρακτηρίζεται «καραγκιοζιλίκια»…

0 comments

Όλοι βρίσκονται σε ένα χώρο κάποια στιγμή που δεν ξέρουν και πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα δείχνουν σεβασμό στο συγκεκριμένο χώρο, ιδιαίτερα εάν τα κατάφεραν μετά από μια εκλογική μάχη. Δείχνοντας συνάμα και σεβασμό προς αυτούς που τους ψήφισαν.

Βρέθηκε ο περιβόητος Φειδίας στο ευρωκοινοβούλιο και αντί να κάτσει κάτω και να ενημερωθεί για να μάθει κάποια πράγματα πέρασε τις πρώτες του ημέρες κάνοντας τουρισμό. Και όταν ήρθε η ώρα να ψηφίσει δεν ήξερε τι ακριβώς να κάνει, δεν είχε άποψη, και έριξε λευκό. Δεν μπήκε στον κόπο να ενημερωθεί για τις υποψηφιότητες των αντιπροέδρων και βγήκε να μας πει ότι όλα αυτά είναι «καραγκιοζιλίκια».

Οι εβδομήντα τόσες χιλιάδες που τον ψήφισαν, και δήλωναν μάλιστα ότι έκαναν και επανάσταση, θα πρέπει να νοιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους. Γιατί ποιος άλλος ευρωβουλευτής θα τους έλεγε ότι έχει sparkling water στο ευρωκοινοβούλιο!

ΑΠΙΜ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More