Monday, September 16, 2024
Home » Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, είπε ο Ουστέλ

Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, είπε ο Ουστέλ

0 comments

Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, είπε ο Ουστέλ – Αναφέρθηκε και στα προβλήματα στον οικοδομικό και τουριστικό τομέα ισχυριζόμενος ότι είναι αποτέλεσμα ενεργειών της ε/κ πλευράς

«Χέρι-χέρι, μπράτσο-μπράτσο με την Τουρκία θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες», είπε σε ομιλία του σε συγκέντρωση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ο «πρωθυπουργός» ΟυνάλΟυστέλ, στην παρουσία και του Τούρκου Αντιπροέδρου Τζεβντέτ Γιλμάζ, ο οποίος βρίσκεται για παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα.

Advertisement

Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», o κ. Ουστέλ ανάφερε ενώ συνεχίζονται τα «εμπάργκο», η απομόνωση» αλλά και οι πιέσεις και εμπόδια της ε/κ πλευράς θα συνεχίζεται και η στήριξη του Τούρκου Προέδρου και Τούρκου Αντιπροέδρου προς το ψευδοκράτος.

Αναφέρθηκε και στα προβλήματα στον οικοδομικό και τουριστικό τομέα ισχυριζόμενος ότι είναι αποτέλεσμα ενεργειών της ε/κ πλευράς.

Σχετικά με το σάλο που προκλήθηκε με το θέμα της σειράς “Famagusta” ο κ. Ουστέλ είπε ότι με το σενάριο θέλουν να πουν στον κόσμο μόνο τη δική τους θέση ενώ αυτά που έκαναν οι Ε/κ πριν και το 1974 δεν αναφέρονται καν.

«Ό,τι θέλουν αν κάνουν δεν μπορούν να ξεγελάσουν τον κόσμο. Οι αλήθειες θα φανερωθούν», είπε.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια και στις προσπάθειες για αναγνώριση του ψευδοκράτους με τη βοήθεια της Τουρκίας και είπε ότι κατά την επίσκεψή του με τον ηγέτη των Τ/κ Ερσίν Τατάρ στο Αζερμπαϊτζάν τους υποδέχτηκαν με «τιμές ηγέτη κράτους» κατά την έκφρασή του.

Στη συνέχεια είπε ότι μαζί με τον Τουρκία συνεχίζονται οι εργασίες για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους και ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις για το θέμα και πως προχωρούν οι εργασίες.

Τέλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην τουρκική δικαιοσύνη λέγοντας ότι, όσοι ευθύνονται για τον θάνατο των Τ/κ αθλητών κατά τον σεισμό στην Τουρκία θα τιμωρηθούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More