Friday, September 20, 2024
Home » Υπέγραψε η Προεδρεύουσα Αννίτα την πράξη παύσης Οδυσσέα

Υπέγραψε η Προεδρεύουσα Αννίτα την πράξη παύσης Οδυσσέα

0 comments

Στην Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου η οποία από το πρωί ασκεί τα καθήκοντα της προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, έπεσε το βάρος της υπογραφής παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ευθύς μετά την έκδοση της απόφασης από το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, αυτή στάληκε στο Προεδρικό μέσω κλητήρα. Αμέσως ετοιμάστηκε το σχετικό έγγραφο στη βάση της προηγούμενης υπόθεσης Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Εν τη απουσία του Προέδρου Χριστοδουλίδη από το πρωί στην Αθήνα, το βάρος της υπογραφής έπεσε στην Προεδρεύουσα Αννίτα Δημητρίου η οποία κλήθηκε νωρίς το απόγευμα στο Προεδρικό. Όπως επιβεβαίωσε η ίδια στον “Φ”, υπέγραψε το σχετικό έγγραφο, αφού η απόφαση του Συμβουλίου είναι δεσμευτική για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η επιστολή παύσης επιδόθηκε αργότερα στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος είχε ήδη αποχωρήσει από την Ελεγκτική Υπηρεσία, αφού προηγουμένως αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More