Thursday, September 19, 2024
Home » Τριανταφυλλίδης σε Χριστοδουλίδη: Άμεση σύγκληση «Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού»

Τριανταφυλλίδης σε Χριστοδουλίδη: Άμεση σύγκληση «Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού»

0 comments

Την άμεση σύγκληση της «Πολιτική Ομάδας Κυπριακού» ζητά μέσω επιστολής του στονΠρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Χρίστος Τριανταφυλλίδης.

Ο γνωστός νομικός και μέλος της «Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού» εκ μέρους του ΔΗΣΥ, σημειώνει στην επιστολή του, ότι προβαίνει στην ενέργεια αυτή για να εκφράσει την ανησυχία του και τον προβληματισμό του «δια τη μη σύγκληση έστω και μια φορά της «Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού» η οποία, όπως σημειώνει, αποτελείται από πρόσωπα με εξειδικευμένες γνώσεις και πείρα «υποδειχθέντα από πολιτικά κόμματα εις τα οποία αποταθήκατε προς το σκοπό αυτό».

Όπως σημειώνει στην επιστολή του, ο ίδιος έχει υποδεχθεί από τον Δημοκρατικό Συναγερμό και κοινοποιεί την επιστολή και στην πρόεδρο του κόμματος Αννίτα Δημητρίου.

«Έχω την έντονη πεποίθηση ότι η συλλογική σοφία είναι πολύ καλύτερη της ατομικής και με βάση το σκεπτικό αυτό, αλλά και το γεγονός ότι οι εξελίξεις είναι κρίσιμες σας παρακαλώ όπως συγκαλέσετε άμεσα την «Π[πολιτική Ομάδα Κυπριακού» δια ενημέρωση των μελών της και την έκφραση εκ μέρους αυτών απόψεων και προβληματισμών που μπορεί σ’ εσάς που είσαστε ο μοναδικός τελικής κριτής του πρακτέου να αποδειχθούν χρήσιμες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αυτούσια η επιστολή του:

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More