Thursday, October 10, 2024
Home » Το ψευδοκράτος σε συνάντηση Οργανισμού Τουρκικών Κρατών για χαρτογράφηση, γράφει η Βατάν

Το ψευδοκράτος σε συνάντηση Οργανισμού Τουρκικών Κρατών για χαρτογράφηση, γράφει η Βατάν

0 comments

Το ψευδοκράτος σε συνάντηση Οργανισμού Τουρκικών Κρατών για χαρτογράφηση, γράφει η Βατάν – Τι μεταδίδουν

Η «διεύθυνση του τμήματος χαρτογράφησης» του «υπουργείου εσωτερικών» συμμετείχε στη συνάντηση των επικεφαλής των ιδρυμάτων χαρτογράφησης τουΟργανισμού Τουρκικών Κρατών, γράφει σήμερα η εφημερίδα «Βατάν».

Advertisement

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε ανακοίνωση του «υπουργείου» αναφέρεται ότι, «η συνάντηση διοργανώθηκε με συμμετοχή της γενικής διεύθυνσης κτηματολογίου και χωρομετρίας και της γενικής διεύθυνσης γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών, εκπροσώπων των εθνικών/στρατιωτικών φορέων χαρτογραφίας των χωρών μελών και παρατηρητών του Οργανισμού (Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Κιργισία, Ουζμπεκιστάν, Ουγγαρία και τδβκ)».

Προστίθεται ότι «η συνάντηση, η πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα με στόχο να γίνουν βήματα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας πολυμερών σχέσεων στον τομέα της χαρτογραφίας υπό την ομπρέλα του Οργανισμού, να μεταφερθούν οι γνώσεις και η εμπειρία των χωρών μελών και παρατηρητών του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών στον τομέα της χαρτογραφίας σε άλλες χώρες και να διερευνηθούν τομείς κοινής εργασίας».

Στο πέρας της συνάντησης υπογράφηκε το «κείμενο δήλωσης των επικεφαλής των χαρτογραφικών ιδρυμάτων του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών για τη συνεργασία στον τομέα της χαρτογραφίας».

Εξάλλου, σύμφωνα με τον παράνομο «Μπαϊράκ», η «υφυπουργός υγείας» Ντερέν Οϊγκάρ συμμετείχε στην 4η συνάντηση Υπουργών Υγείας του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών που πραγματοποιήθηκε στη Σούσα του Ιράν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More