Friday, September 20, 2024
Home » Το φάγωμα του Οδυσσέα χαροποίησε πολλούς

Το φάγωμα του Οδυσσέα χαροποίησε πολλούς

0 comments

«Το φάγωμα του Οδυσσέα θα χαροποιούσε πολλούς.

Ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης του Γενικού Ελεγκτή, το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, που, υπηρετώντας το κράτος-δικαίου, έχει τολμήσει διαχρονικά να θίξει τα κακώς κείμενα του τόπου, με τα όποια λάθη έχει προβεί – γιατί λάθη δεν κάνει, όποιος δεν κάνει τίποτε – διασύρεται και βασανίζεται με τέτοιο τρόπο,αποτελεί ξεκάθαρη επίθεση ενός κατεστημένου, που όταν πλήττονται τα συμφέροντά του και μαζί κι όσοι το υπηρετούν, βγάζει… τα νύχια του.

Η εξόντωση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ασφαλώς θα χαροποιούσε πολλά άτομα, από την πρώτη μέχρι την τέταρτη εξουσία, αλλά θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα για τους πολίτες και το κράτος-δικαίου, οι οποίοι και οφείλουν/με να μην ανεχθούμε, αλλά να σταθούμε ασπίδα στο πρόσωπό του.

Ο κόσμος έδειξε στις πρόσφατες εκλογές πόσο αηδίασε το κατεστημένο κι όσους το υπηρετούν, αλλά μάλλον κάποιοι χρειάζονται ακόμη… πολλούς «Φειδίες» για να συνέλθουν».

Αυτά γράφαμε τον περασμένο Ιούλιο, με τις χθεσινές εξελίξεις να επιβεβαιώνουν την εκτίμηση της υποφαινόμενης ότι τα γεγονότα προς τα εκεί οδηγούσαν, προς το φάγωμα του Γενικού Ελεγκτή, προς μιαν απόφαση με την οποία τασσόταν υπέρ σύσσωμο το κατεστημένο της Κύπρου, το οποίο κατάφερε να επιφέρει μια νίκη… ας ελπίσουμε πύρρεια και προσωρινή.

Ν.ΚΟΥΡ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More