Friday, September 20, 2024
Home » Το μεγαλείο του ανδρός Νόβακ Τζόκοβιτς

Το μεγαλείο του ανδρός Νόβακ Τζόκοβιτς

0 comments

Το πόσο σπουδαίος τενίστας και αθλητής είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το γνωρίζει νομίζω όλος ο κόσμος. Είτε ασχολείσαι με το τένις, είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει για τις διακρίσεις αυτού του αθλητή.

Πέρα όμως από το άθλημα στο οποίο διακρίνεται, ο Τζόκοβιτς ξεχωρίζει και για το μεγαλείο του και τη σπουδαιότητα του χαρακτήρα του. Κατά καιρούς διαβάζουμε ότι βοηθά και προσφέρει γενικά.

Τώρα, γνωστοποιήθηκε και η πρόθεση του να μην κρατήσει τα χρήματα που θα του δώσει η σερβική κυβέρνηση ως πριμ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κι αυτό διότι, έχει πάρει ήδη την απόφαση να μοιράσει το ποσό των €200.000 σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Σερβίας.

Είναι αυτές οι πράξεις που σε ξεχωρίζουν τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως αθλητή. Πάντως, εκτός από αυτή την ενέργεια, δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις στον σπουδαίο Τζόκοβιτς και την αφοσίωση και την υπεράσπιση του στις αρχές και τις αξίες του. Μέσα σε ένα κόσμο που ταμπελώνει με ευκολία και προβαίνει σε ένα άκρατο μπούλινγκ, θέλει πολλά κότσια για να αντισταθείς και να πορευτείς με τα ιδανικά σου.

ΛΙΑ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More