Friday, September 20, 2024
Home » Το μήνυμα του Νικόλα

Το μήνυμα του Νικόλα

0 comments

Το σίριαλ της κόντρας Θεσμών ολοκληρώθηκε χθες με τηνπαύση του Γενικού Ελεγκτή και μοιραία κυριάρχησε στη σφαίρα της δημόσιας συζήτησης. Έστω κι αν ο γράφων είναι εξ εκείνων που εξέφρασαν τη θέση πως η κοινωνία μας βγαίνει χαμένη μόνο και μόνο που κατέληξε στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η θεσμική αυτή κόντρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εντούτοις αυτό δεν μειώνει τη σημασία της χθεσινής εξέλιξης. Αφορά άμεσα την κυπριακή κοινωνία, την οποία θέλουμε να βελτιώσουμε, κυρίως για τα παιδιά μας. Και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αναμένεις από πολιτικούς ηγέτες μια μεστή αντίδραση. Μια παρέμβαση.

Με έκπληξη, λοιπόν, είδαμε ότι ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, εκεί που κορυφωνόταν ο απόηχος της χθεσινής δικαστικής απόφασης, έκανε ανάρτηση σε προσωπικό του λογαριασμό σε ΜΚΔ από το εξωτερικό για ένα προσωπικό ζήτημα.

Δεν λέμε, άνθρωπος είναι και το ακαδημαϊκό μέλλον ενός μέλους της οικογένειάς του είναι σημαντικό (το θέμα της ανάρτησής του), αλλά θα μπορούσε να περιμένει και για την επόμενη ημέρα η σχετική δημοσίευση. Έτσι, δεν θα έδινε και σε κανέναν το δικαίωμα να του λέει ότι δεν έχει συναίσθηση τι συμβαίνει στον τόπο του κι ότι δεν δίνει δυάρα για τα καυτά ζητήματα της κυπριακής κοινωνίας.

Φ.Μ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More