Tuesday, September 17, 2024
Home » Το θέλαμε αλλά μόνο στα λόγια

Το θέλαμε αλλά μόνο στα λόγια

0 comments

Διαβάζουμε ότι το «Πάμε Εξπρές», παρά τις προσδοκίες με τις οποίες άρχισε, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, τόσο στην προσέλκυση επιβατών, όσο και στην αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου, με το κυκλοφοριακό να εξακολουθεί να είναι εφιάλτης.

Σίγουρα, το να αλλάξεις νοοτροπία και συνήθειες είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται υπομονή κι επιμονή. Σίγουρα, περιμέναμε ότι θα χρειαζόταν χρόνος για να αγκαλιαστεί ο θεσμός. Όμως, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές κι εμείς οι πολίτες δεν τολμάμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι καινούργιο και δεν ξεβολευόμαστε εύκολα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μετακίνησή μας.

Μάθαμε να έχουμε το αυτοκίνητό μας πάντα και παντού μαζί μας, ανεξάρτητα εάν σπάνε τα νεύρα μας όλη μέρα μέσα στους δρόμους. Όσο για τον θεσμό αυτό, είναι πραγματικά λυπηρό να μην αποδώσει τα αναμενόμενα και να μην αξιοποιηθεί από πολίτες που έχουν την ευκαιρία να το κάνουν.

Κατά τ’ άλλα, θέλουμε κάτι αλλά δεν το στηρίζουμε.Και «ζηλεύουμε» άλλες χώρες για τις συγκοινωνίες που έχουν…

ΛΙΑ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More