Friday, September 20, 2024
Home » Το ΕΒΚΑΒ θέλει να πάρει ε/κ περιουσίες στα κατεχόμενα, λέει τ/κ συντεχνία

Το ΕΒΚΑΒ θέλει να πάρει ε/κ περιουσίες στα κατεχόμενα, λέει τ/κ συντεχνία

0 comments

Το ΕΒΚΑΒ θέλει να πάρει ε/κ περιουσίες στα κατεχόμενα, λέει τ/κ συντεχνία – Τι μεταδίδουν στα κατεχόμενα

Κριτική σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων του ΕΒΚΑΦ διατυπώνει εναντίον της διοίκησης του βακούφικου η συντεχνία «γραφείων, τραπεζών, ασφαλιστικών και εμπορικών υπαλλήλων (BASS)».

Advertisement

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η εφημερίδα Ντιαλόγκ δημοσιεύει σήμερα την ανακοίνωση της συντεχνίας, η οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι η ακίνητη περιουσία των βακουφίων στη «νότια Κύπρο που ανήκει στο ΕΒΚΑΦ επιδιώκεται να ανταλλαχθεί με ελληνοκυπριακές περιουσίες στην τδβκ».

Καταγγέλλει επίσης ότι συγγενικό πρόσωπο μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου απασχολήθηκε υπό το καθεστώς αγοράς υπηρεσιών κατά παράβαση της γενικής νομοθεσίας και του νόμου.

Αναφέρεται ακόμη ότι περίπου 100 διαμερίσματα στα συγκροτήματα διαμερισμάτων με την ονομασία Λαγκούνα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, αφέθηκαν σε αδράνεια, ενώ δεν εισπράττονται τα ενοίκια και οι οφειλές ενοικίων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, οι οποίες εκμισθώνονται σε μακροχρόνια βάση ή/και σε συνεταιρισμό.

Δεν έχουν ανοίξει θέσεις προαγωγής για τα μέλη της συντεχνίας που εργάζονται στο διοικητικό προσωπικό και περιμένουν προαγωγή, σημειώνεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More