Tuesday, October 8, 2024
Home » Το βιολί του ο Τατάρ: Προωθεί στο εξωτερικό τη συνεργασία «δύο κρατών»

Το βιολί του ο Τατάρ: Προωθεί στο εξωτερικό τη συνεργασία «δύο κρατών»

0 comments

Επιμένει ο Ερσίν Τατάρ για δύο κράτη – Προωθεί στις επαφές του στο εξωτερικό πως ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί μια δίκαιη, μόνιμη και βιώσιμη λύση στην Κύπρο είναι «με τη συνεργασία των δύο κρατών»

Επιθυμούν μια δίκαιη, μόνιμη και βιώσιμη λύση στην Κύπρο και ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι «με τη συνεργασία των δύο κρατών», ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, λέγοντας ότι αυτό προωθεί στις επαφές του στο εξωτερικό, περιλαμβανομένων κι αυτών στη Νέα Υόρκη.

Advertisement

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης μετέβη σήμερα στο Βαρώσι όπου βράβευσε επισκέπτη με τον οποίο ανήλθαν σε δυο εκατομμύρια οι επισκέπτες εκεί, ανήμερα της 4ης επετείου από το άνοιγμα τμήματος της περιφραγμένης περιοχής της Αμμοχώστου. Το άνοιγμα, είπε, ήταν μιας εξαιρετικής σημασίας πολιτική κίνηση.

Κοινό έδαφος για βάση της λύσης μπορεί να δημιουργηθεί μόνο «με την καταγραφή της κυριαρχικής ισότητας και του ίσου διεθνούς καθεστώτος, που αποτελούν εγγενή δικαιώματα τα οποία απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More