Thursday, September 19, 2024
Home » Τη σταθερή θέση αρχών της Ινδίας στο Κυπριακό εξήρε ο Μάριος Καρογιάν

Τη σταθερή θέση αρχών της Ινδίας στο Κυπριακό εξήρε ο Μάριος Καρογιάν

0 comments

Συνάντηση Προέδρου της ΔΗΠΑ με τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο

Τη σταθερή θέση αρχών της Ινδίας στο Κυπριακό και την πάγια στήριξη που προσφέρει στην Κύπρο εξήρε ο Προέδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΠΑ, ο Μάριος Καρογιάν είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο Shri Manish Manish.

Όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο Κυπριακό και ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ εξήρε τη σταθερή θέση αρχών της Ινδίας στο εθνικό πρόβλημα της Κύπρου και την πάγια στήριξη της.

Προστίθεται ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ινδίας, θέματα οικονομίας και του επιχειρείν, όπως και ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικά στις σχέσεις της με την Ινδία.

«Μέσα από τη συζήτηση διαπιστώθηκε το άριστο των σχέσεων των δύο χωρών, καθώς και η κοινή επισήμανση ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια διεύρυνσης των σχέσεων των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα», σημειώνεται.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More