Thursday, September 19, 2024
Home » Τα αυτονόητα με τους «μυστικούς» συνεργάτες

Τα αυτονόητα με τους «μυστικούς» συνεργάτες

0 comments

Καθόμαστε και συζητούμε τώρα για τα αυτονόητα. Η κυβέρνηση όφειλε να δημοσιοποιήσει τα πλήρη ονόματα των (29) συνεργατών και συμβούλων του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και των υπουργών.

Το λέει ξεκάθαρα το νομοσχέδιο που πήρε στη Βουλή η ίδια η κυβέρνησης και ψηφίστηκε σε Νόμο. Μάλιστα, η επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τοποθετήθηκε ευθαρσώς, αναφέροντας πως δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα με τη δημοσιοποίηση ολόκληρων των ονομάτων. Όμως, η Προεδρία δημοσιοποίησε μόνο τα αρχικά των συνεργατών, χωρίς ποτέ να μας δώσει πειστική εξήγηση γιατί δεν συμμορφώνεται με τη νομοθεσία και τις υποδείξεις της επιτρόπου. Κάποιοι έπαιξαν τους συνηγόρους της κυβέρνησης και λένε ότι αν δημοσιοποιηθούν τα ονόματα θα υπάρξει ανθρωποφαγία. Αντίθετα, η διαφάνεια και η λογοδοσία είναι που καταπολεμούν αυτή την ανθρωποφαγία. Γιατί με τη μη δημοσιοποίηση προκαλούνται πονηροί συνειρμοί και συντηρείται η προκατάληψη. Τώρα «οπλίζουν» τον οποιονδήποτε και του δίνουν το δικαίωμα να πει ότι «για να μην λένε τα ονόματα κάτι θέλουν να κρύψουν». Εκτός κι αν κάποιοι έχουν κάτι να φοβηθούν.

Φ.Μ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More