Sunday, October 27, 2024
Home » Στο Υπουργικό πρόταση για παράταση της υποβολής φορολογικής δήλωσης

Στο Υπουργικό πρόταση για παράταση της υποβολής φορολογικής δήλωσης

0 comments

Η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31η Οκτωβρίου – εφόσον δεν αποκατασταθεί η πρόσβαση στο σύστημα TAXISnet, θα επιτρέπεται η υποβολή της Φορολογικής Δήλωσης Ατόμου και μετά τις 31 Οκτωβρίου χωρίς την επιβολή Διοικητικού Προστίμου

Πρόταση για παράταση μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2024 της ημερομηνίας υποβολής της Δήλωση Εισοδήματος Ατόμου για το έτος 2023, και πληρωμής τυχόν οφειλόμενου Φόρου/Εισφορών που προκύπτουν σύμφωνα με τη Δήλωση, έχει προωθηθεί προς το Υπουργικό Συμβούλιο με οδηγίες του Υπουργού Οικονομικών Μάκη Κεραυνού, σύμφωνα με το Τμήμα Φορολογίας.

Advertisement

Η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η31η Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Φορολογίας είχε ανακοινώσει ότι η ιστοσελίδα TAXISnet είναι προσωρινά μη διαθέσιμη μόνο για όσους χρήστες επιχειρούν πρόσβαση από το εξωτερικό, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων.

Σημείωσε ακόμη ότι ενόψει της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου 2023 στις 31 Οκτωβρίου του 2024 και εφόσον δεν αποκατασταθεί σύντομα η πρόσβαση στο σύστημα TAXISnet, ο Έφορος Φορολογίας θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση, με την οποία θα επιτρέψει την υποβολή της Φορολογικής Δήλωσης Ατόμου 2023 και μετά τις 31 Οκτωβρίου 2024 χωρίς την επιβολή Διοικητικού Προστίμου και άλλων επιβαρύνσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More