Monday, September 16, 2024
Home » Στο Λήδρα Πάλας ανέλαβαν οι μοτοσικλετιστές

Στο Λήδρα Πάλας ανέλαβαν οι μοτοσικλετιστές

0 comments

Κι αφού οι Aρχές, τοπικές ή ανώτατες, αδιαφόρησαν επιδεικτικά και ολοκληρωτικά για τις πινακίδες που υπάρχουν στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας και σημειώνουν τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, καθώς και το συνεχιζόμενο δράμα των αγνοουμένων, ανέλαβε την ευθύνη η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού. Οι μοτοσικλετιστές, κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού τους για τα 28 χρόνια από τις δολοφονίες των δύο ηρώων του Παραλιμνίου, έφτασαν και στο συγκεκριμένο οδόφραγμα.

Αφού ενημέρωσαν τις Aρχές, άλλαξαν τις φθαρμένες από τον χρόνο πινακίδες, ώστε να διαβάζουν τουλάχιστον οι «περαστικοί» για τα εγκλήματα της Τουρκίας στην Κύπρο. Για να υπάρχει κάτι στον χώρο, πέραν των λυομένων της Αστυνομίας που βοηθούν στη «διέλευση» και να μην περάσει το δικό των αρχόντων και όλων όσοι ελπίζουν στη λήθη. Οι φθαρμένες πινακίδες αντικαταστάθηκαν, στην παρουσία της μητέρας και της κόρης του Τάσου Ισαάκ, όχι για να επιβεβαιώσουν τη μονιμότητα του οδοφράγματος, αλλά για να τονίσουν την ανάγκη επικράτησης της μνήμης. Έστω και αν εύχονται για το αντίθετο οι κυπριακές ηγεσίες.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More