Friday, September 20, 2024
Home » Σε Διάσκεψη στη Βιέννη για τον αντισημιτισμό οι Γεωργιάδης και Παντελίδης

Σε Διάσκεψη στη Βιέννη για τον αντισημιτισμό οι Γεωργιάδης και Παντελίδης

0 comments

Σε Διάσκεψη στη Βιέννη για τον αντισημιτισμό οι Χ. Γεωργιάδης και Χρ. Παντελίδης – Τι αναφέρει η Βουλή

Σε Διάσκεψη για τον αντισημιτισμό με θέμα «Ποτέ ξανά: η δημοκρατία δεν μπορεί να ανεχθεί τον αντισημιτισμό» θα συμμετάσχει αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Χάρη Γεωργιάδη και το μέλος της Επιτροπής Χρύση Παντελίδη.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Βουλής, τη Διάσκεψη θα φιλοξενήσει το κοινοβούλιο της Αυστρίας στη Βιέννη, υπό την αιγίδα του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου της Αυστρίας Wolfgang Sobotka, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Συμμετέχοντες στη Διάσκεψη θα είναι Πρόεδροι και μέλη κοινοβουλίων διαφόρων χωρών, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμπειρογνώμονες, ερευνητές, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής επικοινωνίας.

Σκοπός της Διάσκεψης, όπως σημειώνεται, είναι η δημιουργία κοινοβουλευτικού δικτύου για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, υπό το φως της ανησυχητικής έξαρσής του, μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Τα θέματα που θα συζητηθούν, στο πλαίσιο τριών θεματικών ενοτήτων της Διάσκεψης, είναι η αναχαίτιση του αντισημιτισμού και η διαφύλαξη των δημοκρατικών αρχών, η σημερινή κατάσταση των εβραϊκών κοινοτήτων στην Ευρώπη και η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More