Monday, October 14, 2024
Home » ΠτΔ: Ετοιμότητα και συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Υόρκη

ΠτΔ: Ετοιμότητα και συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Υόρκη

0 comments

Mε ετοιμότητα και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα πάει o Πρόεδρος στο δείπνο της Νέας Υόρκης

Προσέρχομαι στο άτυπο δείπνο με την ετοιμότητα που απαιτείται και συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο 8ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στον Φαρμακά.

Advertisement

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες για την άτυπη συνάντηση της Τρίτης με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι θεωρεί «ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι με δύο πολέμους να βρίσκονται σε εξέλιξη, στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, (ο κ. Γκουτέρες) έχει αναλάβει αυτήν την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτό το δείπνο».

«Εκείνο που μπορώ να πω μετά βεβαιότητας είναι ότι προσέρχομαι σε αυτό το δείπνο με την ετοιμότητα που απαιτείται, με συγκρατημένη αισιοδοξία, και πηγαίνω εκεί για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Και θετικό αποτέλεσμα για μας δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από το να ξεκινήσει η προσπάθεια για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου», σημείωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More