Sunday, October 13, 2024
Home » Πολιτικό σκηνικό σε κινούμενη άμμο- Ο Οδυσσέας, ο Χριστόφορος, ο Φειδίας και η Ειρήνη

Πολιτικό σκηνικό σε κινούμενη άμμο- Ο Οδυσσέας, ο Χριστόφορος, ο Φειδίας και η Ειρήνη

0 comments

Οδυσσέας Μιχαηλίδης από την μια, Χριστόφορος Τορναρίτης από την άλλη, και στη μέση αυτών ένα κομματικό σύστημα σε πλήρη απορρύθμιση που αδυνατεί μέχρι στιγμής να δείξει αντανακλαστικά στο χαστούκι που δέχθηκε από την κάλπη των ευρωεκλογών, είναι οι τρεις βασικοί παράμετροι γύρω από τις οποίες κινείται πλέον το πολιτικό σκηνικό.

Σε συνάρτηση βέβαια με το φαινόμενο Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος ως φαινόμενο συνεχίζει να επηρεάζει την κυπριακή πολιτική πραγματικότητα, αλλά την ίδια ώρα ως άτομο, αρχίζει να βλέπει σιγά- σιγά το προσωπικό του άστρο να σβήνει εξαιτίας της φθοράς που δέχεται από την πρώτη μέρα της εκλογής του.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα θολό τοπίο σε σχέση με το πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα ενόψει των βουλευτικών εκλογών και το πώς θα διαμορφωθεί ο κομματικός χάρτης τον Μάιο του 2026. Την ίδια ώρα όμως, μέσα από την γενικότερη θολούρα που επικρατεί στο πολιτικό προσκήνιο εξαιτίας της απορρύθμισης του πολιτικού συστήματος συνέπεια της τάσης απαξίωσης των κομμάτων από μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας, διαφαίνεται ξεκάθαρα και η πρόωρη προεδρολογία και προδιαγράφεται το σκηνικό, όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της μάχης τους 2028.

Περισσότερο στον έντυπο Φιλελεύθερο

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More