Monday, September 16, 2024
Home » Παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη: Η πιο κρίσιμη μέρα η σημερινή

Παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη: Η πιο κρίσιμη μέρα η σημερινή

0 comments

Ίσως η πιο κρίσιμη μέρα ήταν η σημερινή στην υπόθεση του αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Γενικού Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η σημερινή αντεξέταση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη επικεντρώθηκε στην καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς, του Βοηθού Γενικού εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η παρέμβαση του προέδρου του Συμβουλίου κ. Αντώνη Λιάτσου, πως επιτρέπει τις μακροσκελείς απαντήσεις του κ. Μιχαηλίδη, επειδή αφορά ένα κρίσιμο σημείο στο οποίο στηρίζεται η αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, αφού του αποδίδεται μομφή για τα όσα έπραξε πριν και μετά τη διερεύνηση της καταγγελίας.

Η θέση του Γενικού Ελεγκτή είναι ότι ουδέποτε είπε ότι ο Σάββας Αγγελίδης είναι διεφθαρμένος, είχε όμως σύγκρουση συμφέροντος αφού χειρίστηκε υπόθεση πρώην πελάτη του.

Η διαδικασία συμπληρώθηκε σήμερα από πλευράς παρουσίασης μαρτυρίας και απομένουν οι τελικές αγορεύσεις την ερχόμενη Παρασκευή.

ΑΩ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More