Thursday, September 19, 2024
Home » Πέθαναν τέσσερις άνθρωποι και ακόμη να βάλουν κάμερες

Πέθαναν τέσσερις άνθρωποι και ακόμη να βάλουν κάμερες

0 comments

Πρωτοχρονιά συνέβη το τετραπλό θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό. Μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων σε φώτα τροχαίας, σκοτώθηκαν τέσσερα πρόσωπα της ίδιας οικογένειας.

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν ότι στο σημείο θα τοποθετηθούν κάμερες. Είναι Αύγουστος και κάμερες δεν έχουν τοποθετηθεί. Υπήρχαν καλύτερες και άμεσες λύσεις ωστόσο αποφασίστηκε η επιλογή των καμερών. Θα μπορούσε τα φώτα να είναι μιας κατεύθυνσης, αντί διπλής όπως ήταν και συνεχίζει να είναι και το θέμα να τελείωνε.

Κάποιοι είπαν στον υπουργό Μεταφορών για τις κάμερες, το αποδέχτηκε και ακόμα ψαχνόμαστε. Θα πάρουν μια κάμερα από δω και μια από ‘κει για να τις βάλουν εκεί, κάτι που ουδόλως είναι εύκολο, εξ ου και η πάροδος οκτώ μηνών χωρίς αποτέλεσμα.

Η συμβολή αστυνομεύεται μεν με άλλους τρόπους αλλά καυτηριάζουμε την προχειρότητα των λύσεων και των πολύπλοκων διαδικασιών για φαινομενικά απλά πράγματα.

ΑΩ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More