Sunday, September 8, 2024
Home » Πάει Παρίσι ο ΠτΔ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πάει Παρίσι ο ΠτΔ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

0 comments

Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η Πρώτη Κυρία – Θα παραστούν σε δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο – Θα παρακολουθήσει αγώνες στους οποίους συμμετέχουν Κύπριοι αθλητές – Επιστρέφουν στην Κύπρο τη Δευτέρα

Στο Παρίσι μεταβαίνει την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, όπου θα παραστεί στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Advertisement

Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του θα παραστούν σε δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, την οποία θα παραθέσουν ο Πρόεδρος Μακρόν και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν την εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Σάββατο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρακολουθήσει αγώνες στους οποίους συμμετέχουν Κύπριοι αθλητές, ενώ το βράδυ θα παραστεί μαζί με τη σύζυγο του, σε δεξίωση που θα παραθέσει ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στη Γαλλία προς τιμή των μελών της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας της Κύπρου.

Την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει αγωνίσματα στα οποία συμμετέχουν Κύπριοι αθλητές και θα επισκεφθεί το Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η σύζυγος του θα επιστρέψουν στην Κύπρο το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More