Monday, September 16, 2024
Home » Οφείλει να πει την αλήθεια…

Οφείλει να πει την αλήθεια…

0 comments

Θυμάστε πόσοι θαύμαζαν τον περιβόητο Φειδία γιατί σε τόσο νεαρή ηλικία και το σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερνε το ακατόρθωτο: ήταν ένας από τους ελάχιστους στην ηλικία του που (έλεγε) ότι έβγαζε 50 χιλιάρικα τον μήνα από τις διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες!

Αφού κατάφερε να πείσει ότι ήταν ένας genius και εξελέγη ευρωβουλευτής, ήρθε η στιγμή που έπρεπε να δηλώσει επισήμως στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πόσα είναι τα εισοδήματά του. Και από τις 50 χιλιάδες το μήνα έπεσε στα 15.600 ευρώ ετήσιο εισόδημα το 2023. Δηλαδή, κάπου 1.200 ευρώ τον μήνα!

Κι επειδή δεν είναι όλα τα πράγματα μια πλάκα, οφείλει ως ευρωβουλευτής να πει την αλήθεια. Να πει εάν τα 50 χιλιάρικα ήταν ένα ψέμα που χρησιμοποίησε για να πείσει τους «πολέμιους του συστήματος» να τον ψηφίσουν. Ή εάν όντως είναι 50.000 τα εισοδήματά του θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στο ευρωκοινοβούλιο. Όχι σ’ εμάς. Δεν χρειάζεται να δώσει καμιά εξήγηση. Στο ΕΚ πρέπει να πει την αλήθεια.

ΑΠΙΜ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More