Monday, September 16, 2024
Home » Ουστέλ: Θα αντισταθούμε στις ενέργειες ε/κ πλευράς στον τομέα των οικοδομών

Ουστέλ: Θα αντισταθούμε στις ενέργειες ε/κ πλευράς στον τομέα των οικοδομών

0 comments

Θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο που φθάνει στα κατεχόμενα

Αν η ελληνοκυπριακή πλευρά συνεχίσει με τις ενέργειες της να επηρεάζει τον οικοδομικό τομέα του ψευδοκράτους τότε θα παρθούν νέες αποφάσεις και λύσεις για να την αντιμετωπίσουμε, είπε σε δηλώσεις του ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Ουνάλ Ουστέλ, αναφερόμενος στο θέμα των επιπτώσεων στον τομέα των οικοδομών λόγω διώξεων ατόμων για σφετερισμό ε/κ γης.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στην «Kıbrıs Postası TV», ο κ. Ουστέλ ισχυρίστηκε ότιη ε/κ πλευρά στόχο έχει να πλήξει τους εργολάβους σημειώνοντας ότι κατά την αυριανή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Αντιπροέδρου Τζεβντέτ Γιλμάζ στα κατεχόμενα θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα αναφέροντας ότι αν δεν σταματήσει τις ενέργειες της η Κυπριακή Δημοκρατία «θα βρούμε εναλλακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσουμε το θέμα».

Αναφερόμενος στο θέμα της οικονομίας είπε ότι η «κυβέρνηση» του σε συνεργασία με την Τουρκία εργάζονται για να βρεθούν τρόποι για αναζωογόνηση της οικονομίας και σημείωσε ότι ο τομέας του τουρισμού είναι σημαντικός για τα βήματα αυτά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More