Tuesday, September 17, 2024
Home » Οι … τρύπες αποκαλύφθηκαν από το Μάιο από τον Φάνη

Οι … τρύπες αποκαλύφθηκαν από το Μάιο από τον Φάνη

0 comments

Οταν ο καλός συνάδελφος Φάνης Μακρίδης σε εκτενές ρεπορτάζ του αποκάλυπτε τις τρύπες στην Κυπριακή Δημοκρατία για την “εισαγωγή χρημάτων” ή ότι άλλο δύνανται όσοι πηγαινοέρχονται με ιδιωτικές πτήσεις ουδείς συγκινήθηκε. Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Μάιο, ο συνάδελφος έγραφε μεταξύ άλλων:”Aδυναμία της Κυπριακής Πολιτείας σε ό,τι αφορά τον απόλυτο έλεγχο ιδιωτικών κεφαλαίων και άλλων περιουσιακών στοιχείων που μεταφέρονται στην Κύπρο και ενδεχομένως να αποτελούν προϊόν παράνομων δραστηριοτήτων.

Ταξιδιώτες με οικονομική επιφάνεια πάνε κι έρχονται στην Κύπρο με ιδιωτικές πτήσεις, αρκετοί απ’ αυτούς χρησιμοποιώντας ξεχωριστή εγκατάσταση που εμπίπτει στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας, όπου προσφέρει υπηρεσίες ιδιωτική εταιρεία. Ωστόσο, οι αρμόδιες Αρχές δεν δείχνουν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα ακριβή ποσά που δηλώνουν ότι μεταφέρουν αυτά τα πρόσωπα…” Τα άλλα μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν να ασχοληθούν με το θέμα μετά από καταγγελίες του βουλευτή Χρ. Χριστοφίδη για τρύπες στο σύστημα… φιλοξενώντας απλώς δηλώσεις του. Αυτή είναι η Κύπρος!!!

Α

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More