Thursday, September 19, 2024
Home » Μονόλεπτη σιγή στη Βουλή για τα θύματα της «Ήλιος» – «Αναπάντητα αμέτρητα ερωτήματα»

Μονόλεπτη σιγή στη Βουλή για τα θύματα της «Ήλιος» – «Αναπάντητα αμέτρητα ερωτήματα»

0 comments

Η Πρόεδρος της Βουλής τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της «Ήλιος»

Τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της εταιρείας «Ηλιος» μνημόνευσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου σε προ ημερησίας διατάξεως αναφορά της στην Ολομέλεια, ενώ το σώμα τήρησε μονόλεπτη σιγή στη μνήμη τους.

Advertisement

Όπως είπε, στις 14 Αυγούστου συμπληρώνονται 19 χρόνια από την αεροπορική τραγωδία της εταιρείας «Ήλιος», κατά την οποία το αεροπλάνο κατέπεσε στην ορεινή περιοχή του Γραμματικού Αττικής, στερώντας τη ζωή από 121 ανθρώπους, μεταξύ αυτών22 παιδιά και 6 μέλη του πληρώματος.

Η Πρόεδρος της Βουλής, εξέφρασε τη βαθιά τηςθλίψη για την τραγωδία, τονίζοντας ότι η σκέψη όλων είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, οι οποίες εξακολουθούν να ζουν με τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας και με αναπάντητα αμέτρητα ερωτήματα σχετικά με τις ευθύνες και παραλείψεις που οδήγησαν στο αεροπορικό δυστύχημα.

Η Πρόεδρος υπογράμμισε το χρέος της πολιτείας και τους κράτους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική λειτουργία όλων των μηχανισμών, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη μιας τέτοιας τραγωδίας και να μην υπάρξουν άλλα θύματα στο μέλλον.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More