Tuesday, September 17, 2024
Home » Μα οι γιατροί της ΠΑΣΥΔΥ που βρίσκονται;

Μα οι γιατροί της ΠΑΣΥΔΥ που βρίσκονται;

0 comments

Έκαναν ολόκληρο πόλεμο οι συντεχνίες των γιατρών του δημοσίου πριν από ένα μήνα, εξήγγειλαν 48ώρη απεργία και υποστήριζαν ότι ο ΟΚΥπΥ, ο οποίος τους πρόσφερε, επιπρόσθετα του μισθού τους, €4,1 εκατομμύρια για το έτος 2023 προσπαθούσε να τους ξεγελάσει.

Και οι δύο συντεχνίες ΠΑΣΥΔΥ και ΠΑΣΥΚΙ ζητούσαν τα «δεδουλευμένα τους» που δεν ήταν δεδουλευμένα αλλά οι γιατροί ήθελαν, και εξακολουθούν να θέλουν, να πάρουν περισσότερα από όσα, κατ’ αναλογία είχε πάρει πέρσι ο ΟΚΥπΥ από τον ΟΑΥ.

Ζήτησαν μελέτη από ανεξάρτητο οίκο, ζήτησαν συγκεκριμένο οίκο. Το αίτημα τους έγινε αποδεκτό. Έγιναν δηλώσεις παρουσία όλων και όλοι είχαν δεσμευτεί.

Όσοι γνωρίζουν τον τομέα της Υγείας και ενημερώνονται για το παρασκήνιο γνώριζαν ότι πρωτοστάτης για τον πόλεμο των κινήτρων και της αύξησης του ποσού των €4,1 εκατομμυρίων ήταν η ΠΑΣΥΔΥ.

Από την Παρασκευή, οπόταν έγινε γνωστό και το αποτέλεσμα της μελέτης, το οποίο δικαίωσε πέρα για πέρα τον ΟΚΥπΥ αφού όχι μόνο δεν κατέδειξε €4,1 εκατομμύρια αλλά έδειξε ποσό γύρω στα €2,5 εκατομμύρια, η ΠΑΣΥΔΥ είναι άφαντη. Μόνος του το τράβηξε το κουπί στα ΜΜΕ ο Σωτήρης Κούμας της ΠΑΣΥΚΙ. Η ΠΑΣΥΔΥ είναι με άδεια και μόνο το τηλέφωνο απαντά το δ.σ. του κλάδου…

Κ.Λ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More