Thursday, September 19, 2024
Home » Μάριος Χαρτσιώτης: «Προμελετημένα τα επεισόδια» – Ρίχνει το μπαλάκι στην ΚΟΠ

Μάριος Χαρτσιώτης: «Προμελετημένα τα επεισόδια» – Ρίχνει το μπαλάκι στην ΚΟΠ

0 comments

«Προμελετημένα και προσχεδιασμένα, με στόχο να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες» χαρακτήρισε τα επεισόδια ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας, παράλληλα, έντονη ενόχληση για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η ηγεσία της ΚΟΠ.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι μεταφέρθηκαν στην ΚΟΠ οι πληροφορίες για τα επεισόδια, η Ομοσπονδία προειδοποιήθηκε ότιέπρεπε να παραταθεί το μέτρο της απαγόρευσης της μετακίνησης οπαδών, αλλά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας, διαβεβαίωνε, ύστερα από επαφή με τους Προέδρους των σωματείων, ότι «όλα θα κυλήσουν ομαλά», παρά την προτροπή για επανεξέταση της απόφασης.

Ο Μάριος Χαρτσιώτης εξέφρασε δυσφορία γιατί, παρά τη χρήση πυρσών σε γήπεδα, κατά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος,οι ενεχόμενες ομάδες τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμο.

Ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων, ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης τόνισε ότι όλοι πρέπει να αναλογιστούν τι θα γινόταν στο γήπεδο, αν διεξαγόταν ο αγώνας, όταν εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν εντός και εκτός γηπέδου ολόκληρα οπλοστάσια, με ναυτικές φωτοβολίδες, μολότοφ, πέτρες και πυρσούς.

Ο κύριος Χαρτσιώτης σημείωσε ότι την τελική απόφαση για ματαίωση του αγώνα πήραν ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου μαζί με τον διαιτητή, που διαπίστωσαν την πλήρη ανασφάλεια που επικρατούσε στο στάδιο.

Πηγή: ΡΙΚ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More