Thursday, March 27, 2025
Home » Λαμπρό παράδειγμα για κυπριακό ελληνισμό οι αγωνιστές 1821, λέει ο Νικόλας

Λαμπρό παράδειγμα για κυπριακό ελληνισμό οι αγωνιστές 1821, λέει ο Νικόλας

0 comments

Λαμπρό παράδειγμα για κυπριακό ελληνισμό οι αγωνιστές 1821, λέει ο Νικόλας – Το μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο

Οι αγωνιστές του 1821 αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για τον δοκιμαζόμενο κυπριακό ελληνισμό, ο οποίος συνεχίζει να ψάχνει τη δική του δικαίωση και απελευθέρωση, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ΝικόλαςΠαπαδόπουλος, μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, έξω από την ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία.

Advertisement

«Οι αγωνιστές του 1821 αγωνίστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την αναγέννηση ολόκληρου του Ελληνισμού. Τους οφείλουμε τον σεβασμό, αλλά και τον θαυμασμό μας», είπε ο κ. Παπαδόπουλος. Υπέδειξε ότι οι αγωνιστές του 1821 αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για τον δοκιμαζόμενο κυπριακό ελληνισμό, ο οποίος συνεχίζει να ψάχνει τη δική του δικαίωση και απελευθέρωση.

«Η σημερινή ένδοξη επέτειος μας δείχνει ότι έχουμε επιλογή. Αντί της υποταγής τον αγώνα, αντί της ταπείνωσης την περηφάνια, αντί της συνθηκολόγησης τη διεκδίκηση, το δίκαιο και την εθνική αξιοπρέπεια. Σε εμάς εναπόκειται να αποφασίσουμε ποιο δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε», σημείωσε.

«Χρόνια Πολλά», κατέληξε.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00