Thursday, September 19, 2024
Home » Καλή θέληση ενώπιον των γενοκτόνων 

Καλή θέληση ενώπιον των γενοκτόνων 

0 comments

Η απόφαση της Λευκωσίας να επιτρέψει τη συμμετοχή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στο επόμενο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελεί στρατηγική κίνηση, υψηλής πολιτικής αξίας, δήλωσε στο ΡΙΚ ο Kυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια ενέργεια καλής θέλησης σχετικής με την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό. Δεν ασκήθηκαν πιέσεις προς την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε, η οποία απέδειξε την εποικοδομητική της στάση.

Δηλαδή, η Λευκωσία, πίστη στο δόγμα του κατευνασμού, αποφάσισε να υποβοηθήσει την προσέγγιση Βρυξελλών-Άγκυρας και τη συζήτηση γύρω από τα ευρωτουρκικά, χωρίς να την αναγκάσει και κανένας. Και βεβαίως, χωρίς να έχει προηγουμένως αποδειχθεί κερδοφόρα αυτή η προσέγγιση. Μάλλον το αντίθετο. Έτσι, η Κυπριακή Δημοκρατία, επιμένει να δείχνει καλή θέληση ενώπιον του τουρκικού γενοκτονικού κράτους, που προσπαθεί να εξαφανίσει τους Κούρδους, να τουρκοποιήσει την Κύπρο, να διαλύσει την Αρμενία, να επιβληθεί στην Αφρική. Και αυτοί οι κυβερνώντες, που αυτοπροβάλλονται ως «καινούργιοι», προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι για καλό.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More